~ Ploegen – zaaien – oogsten ~

Nu op de klei, straks ook op zandgrond.

Want Boemerang gaat ook in Zuidwest-Drenthe aan de slag. Vanaf augustus wonen Stefanie en ik namelijk niet meer in ‘Stad’, maar op het platteland van Nolde, een paar kilometer onder Zuidwolde (Dr., de meest zuidelijke versie). Heeft dat grote consequenties? Voor de Boemerang-cliënt niet, ik blijf namelijk spreekuur houden bij Dijkmansport gedurende een aantal dagdelen in de week. Voor mij wel, want naast Groningen ga ik ook in Drenthe met mensen via leefstijlaanpassingen, voeding en suppletie werken aan gezondheid, kwaliteit van leven en betere sportprestaties. Hiervoor ben ik nog op zoek naar een prettige plek om dit in de praktijk te brengen, dus als er suggesties zijn hoor ik het graag!

Voor ons persoonlijk zal het er allemaal ook anders uit gaan zien. Geen rondjes Lauwersoog op de racefiets, maar mooie rondjes ATB op steenworp afstand. Niet een bezoekje aan de markt op de vroege ochtend gevolgd door een ontbijtje in de stad, maar een ochtendloopje in het Reestdal en ontbijt in de tuin. Verder is de familie iets dichterbij en is de afstand tot onze vrienden iets beter verdeeld ;). Uiteindelijk blijf ik nog een sterke connectie houden met Groningen. Voor Boemerang ben ik in ieder geval nog een aantal dagdelen in de stad en kan ik op vrijdag nog gewoon de Vismarkt op. Ook via verschillende triathlon-activiteiten blijf ik nog aan Groningen verbonden. Het zal even wennen zijn, maar we kijken er enorm naar uit!

Recent Posts